advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok "Weekend!"

(14 december 2012) Zanger en DJ Robert den Brok (bekend van de hits "Vind Ik Leuk" en "Super Duper") heeft voor zijn nieuwste single "Weekend!" de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet.
DJ Menno is een jonge upcoming DJ. Zo won hij de Apres Skihut DJ Contest 2011, was hij in aktie te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY en had onlangs een nominatie op zak voor de Party Awards 2012. Het afgelopen jaar was hij erg succesvol in het party circuit met de singles "Doe Een Stapje Naar Voren" (met Dennis Jones) en "Gewoon Een Vrolijk
Liedje" (met Dennis E.).
DJ Peet draait al enkele jaren mee en won diverse awards vanwege zijn inventieve draaistijl en bedenker van diverse muziekformats, waarmee hij veel succes oogstte.
2012 was een geweldig jaar voor Robert den Brok. Zijn singles "Kom Nou Eens Allemaal Mee", "Vind Ik Leuk" en Super Duper werden erg goed ontvangen. Met "Weekend!", gebaseerd op een hit van Brennan Heart, sluit Robert den Brok een erg succesvol jaar af en gaat samen met DJ Menno & DJ Peet met dit geweldige "anthem" 2013 in. (HIT IT! Music)

Download hier "Weekend!" van DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok via iTunes