advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Janneke de Roo "Lieve Lieveling"

(15 juni 2012) Janneke de Roo verwierf landelijke bekendheid met "Zusjes de Roo" en hun legendarische hit "Blauwe Korenbloemen" uit 1971, welke speciaal voor de zusjes geschreven werd door hun toenmalige manager Gert Timmerman (Gert & Hermien). Met deze single maakten de Zusjes de Roo zich onsterfelijk en stonden ze wekenlang in de Nederlandse Top 40. Inmiddels timmert Janneke alweer jaren als solo-artieste uiterst succesvol aan de weg. Janneke maakte enkele succesvolle solo albums en scoorde hits met
o.a. "Draai Mee Met Die Kermis", "Zeeman, Jouw Verlangen Is De Zee" en "Vaya Con Dios". Ook met haar single "Alles" wist ze vele harten te bekoren, en kon ze op veel airplay rekenen van de Nederlandse radio zenders.

Voor haar geweldige nieuwe single "Lieve Lieveling" heeft Janneke gekozen voor een nieuw team in de vorm van haar nieuwe platenmaatschappij Hit It! Music en de promotie wordt verzorgd door Casper Janssen Music Promotion. “Lieve Lieveling” is een heerlijke meezinger, geproduceerd door Kees Tel.

Download hier "Lieve Lieveling" van Janneke de Roo