advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Dennis Jones "Red Me Als Je Kan (S.O.S.)"

(14 november 2014) Na het succes van de singles “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en “Pak Me Kus Me” is Dennis Jones weer helemaal terug. De nieuwe single “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” is net als eerder genoemde singles terug te vinden op zijn nieuwe album “Een Nieuw Begin” en werd wederom opgenomen i.s.m. producer Kees Tel. Hiermee levert Dennis een heerlijke dansbare track af waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Voor de videoclip werd alles uit de kast getrokken en hees Dennis Jones zich zelfs in een heus piraten pak. “Je wilt toch een clip die bij het liedje en de inhoud past, maar ik heb lang zitten dubben hoe ik dat moest
aanpakken met deze single. De videoclip is opgenomen bij mij thuis in de woonkamer, welke we helemaal omgebouwd hebben tot filmstudio. Redgellmedia heeft er echter iets geweldigs van gemaakt, en de clip zal zeker opvallen. Ik ben erg trots op het eindresultaat.” aldus Dennis.
 “Red Me Als Je Kan (S.O.S.)” is vanaf nu verkrijgbaar op alle downloadportals, en zal de komende maanden veelvuldig te horen en te zien zijn op de Nederlandse en Vlaamse radio- en clipstations. (www.dennisjones.nl / www.hititmusic.nl)

Download hier "Red Me Als Je Kan (S.O.S.)" van Dennis Jones via iTunes