advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Henk Harders "Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)"

(13 maart 2015) De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een splinternieuwe single, getiteld “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)”.
De populariteit van Henk breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Zie Ik Een Ster”, “Mary Jane”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders. Ook was Henk Harders te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.
De nieuwe single “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” werd opgenomen onder leiding van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, René Schuurmans, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Jody Bernal e.v.a.).

De nieuwe single én bijbehorende videoclip werden op 8 maart jl. gepresenteerd in Café ’t Mingelmous in Stadskanaal. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan Henk Wijngaard. Voor meer info: www.henkharders.nl