advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Charelle "Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen"

(8 januari 2016) 2016 maakt een flitsende start voor de uit Den Bosch afkomstige zangeres Charelle van Es. Bij haar nieuwe platenmaatschappij Hit It! Music verschijnt haar gloednieuwe single “Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen”.  
De 22 lentes tellende talentvolle Charelle is een prachtige verschijning en beschikt over een mooi eigen stemgeluid en mag met recht een belofte voor de toekomst genoemd worden. Ze wist reeds de aandacht op zich te vestigen met singles als “Hé Jij”, “Waarom Liet Ik Je Gaan”, “Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent” en “Ga Nu Maar Je Eigen Gang”, welke veelvuldig te horen waren op de Nederlandstalige radio stations in Nederland en
Vlaanderen.
Charelle’s nieuwste schijfje “Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen” werd opgenomen in de studio van Sonic Solutions en de accordeonpartijen werden verzorgd door Manfred Jongenelis. Dit prachtige levenslied is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber. Jeffrey was eerder al verantwoordelijk voor diverse hits van zijn moeder Marianne Weber, maar schreef ook o.a. liedjes voor Sieneke (“Het Gat Van De Deur”, “Ik Heb Van De Liefde Mogen Dromen”), Grad Damen, Stef Ekkel en hij was verantwoordelijk voor de tekst en muziek van “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”, de enorme kneiter van John de Bever. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen zoals Corry Konings en Marianne Weber.
Hit It! Music is trots om de nieuwe single van Charelle te releasen en is er van overtuigd dat Charelle een prachtige toekomst tegemoet gaat.
“Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen” wordt ondersteund door een prachtige videoclip, welke geschoten is door Cliphuis. Vanaf 8 januari 2016 is de single te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals.

Download hier "Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen" van Charelle via iTunes