advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Hans van Seggelen "Koning Van De Nacht"

(20 mei 2016) Met “Koning Van De Nacht” meldt de in het Brabantse Someren woonachtige Hans van Seggelen zich weer en maakt hiermee zijn debuut op zijn nieuwe platenlabel Hit It! Music. “Koning Van De Nacht” is een uiterst vrolijke meezinger, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel.
Hans van Seggelen zit al ruim 35 jaar in het vak, en mag hiermee gerust een ‘oude rot in het vak’ genoemd worden, die de ‘klappen van de zweep’ als geen ander kent. Hans begon zijn carrière bij de legendarische Johnny Hoes, waar de basis voor zijn loopbaan in de muziek gelegd werd. Inmiddels heeft Hans vele facetten van het vak gezien, en zijn passie voor zingen
bracht hem zelfs naar Duitsland waar hij jarenlang successen vierde. Hans kan terugkijken op een mooie carrière en heeft hij een uitgebreide discografie op zijn naam.
Tijdens zijn deelname aan het SBS TV programma ‘Bloed Zweet & Tranen’ maakte hij een verpletterende indruk op de juryleden. Nog steeds beschikt Hans over een overvolle agenda en treedt hij veelvuldig op door Nederland en Vlaanderen.
In de komende periode zal Hans van Seggelen volop in de belangstelling staan met zijn ijzersterke nieuwe single. In de bijbehorende videoclip is een prominente hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Johan Vlemmix.