advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Dennis Jones "Ondersteboven"

(3 juni 2016) Met “Ondersteboven” heeft Dennis Jones een knaller van een zomerhit in handen, en een geweldige opvolger van zijn single “Het Voelt Zo Goed (Zo Moet Het Blijven)”. Dit keer schreef Dennis zélf de tekst én muziek van zijn nieuwe single, welke uiteraard weer onder vakkundige productionele leiding van Kees Tel is opgenomen. ”In het verleden maakte ik regelmatig Nederlandse teksten op bestaande liedjes, zoals “Pak Me Kus Me” en “De Zon Die Zal Schijnen”. Nu met een geheel eigen compositie is het allemaal tóch weer extra spannend. Kees Tel inspireerde me hiertoe en drong er op aan om nu eens voor een geheel eigen liedje te kiezen. Ik ben benieuwd hoe het
publiek hier op gaat reageren. ” vertelt Dennis over zijn nieuwe single
“Ondersteboven” is een uiterst dansbaar nummer met hele zomerse blazers (o.a. van het Metropole orkest) en nodigt snel uit tot meezingen.
Met “Ondersteboven” kan Dennis ongetwijfeld weer een succes toevoegen aan zijn inmiddels indrukwekkende rij van hitsingles.
Uiteraard heeft Dennis voor “Ondersteboven” weer een passende videoclip gemaakt, welke in de komende maanden volop te zien zal zijn op de bekende clip-kanalen.
Met Dennis Jones en “Ondersteboven” kan de zomer beginnen…