advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels

About Us

Charelle "Leef Vandaag"

(17 februari 2017) De Bossche zangeres Charelle scoorde onlangs in duet met Franky Falcon een enorme hit die in vele hitlijsten wekenlang op de nummer 1 positie wist te vertoeven, en uitgroeide tot een enorme airplay-  en kroegen-hit. Nu presenteert de 23-jarige Charelle solo de opvolger van deze hit met de single “Leef Vandaag”. Wederom bevat deze single alle ingrediënten om een klapper van jewelste te worden; vrolijk, herkenbaar, pakkend en natuurlijk wederom voortreffelijk gezongen door deze veelbelovende zangeres. Hiermee laat Charelle zien ook als solo zangeres haar “mannetje” te staan. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen
zoals Corry Konings, Marianne Weber en Sieneke. Insiders voorspellen haar dan ook een grote toekomst.
De productie van “Leef Vandaag” lag wederom in handen van het succesvolle team van Sonic Solutions en de accordeonpartijen werden ingespeeld door niemand minder dan Manfred Jongenelis.
“Leef Vandaag” wordt ondersteund door een prachtige videoclip, welke geschoten is door Cliphuis. Vanaf 17 februari is de single te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals.