advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels

About Us

Gertjan Wels "Speciaal Voor Jou" (album)

(10 maart 2017) “Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land.
Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds
2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Ik ben blij om nu samen met Hit It! Music een volgende stap in mijn carrière te maken, en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. De videoclip van de nieuwe single “Ga Jij Maar Weg” draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen, en de single is op diverse radio stations opgenomen in de playlist.
Het album “Speciaal Voor Jou” is geproduceerd door Willem Laseroms in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. Samen met Laseroms is Gertjan verantwoordelijk voor de composities.

“Speciaal Voor Jou” is een divers album geworden van levenslied naar feestmuziek en van ballads naar poppy songs. 

Tracklisting: 

 1. Ga Jij Maar Weg
 2. Vanavond
 3. Mijn Zoon
 4. Deze Ene Nacht
 5. Leef & Geniet
 6. Zigana
 7. Je Bent En Blijft Mijn Vader
 8. Liefde Bestaat
 9. Blijf In Jezelf Geloven
 10. Dat Ik Je Nu Moet Missen
 11. Zijn Zigeunerhart
 12. Nooit Genoeg
 13. Deze Ene Nacht (Party Remix)
 14. Kerst Met Jou