advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels

About Us

Eduard "Als Ik Bij Je Ben (Despacito)"

(28 april 2017) “Als Ik Bij Je Ben” is de Nederlandstalige versie van de nummer 1 hit “Despacito” van Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber en de opvolger van “Mijn Leven Delen Met Jou” van de 19-jarige Eduard uit Raamsdonksveer. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie herkenbare stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre en
brengt sinds 2014 enkele singles uit welke zeer positief ontvangen worden. Dit resulteert naast vele optredens in cafés en op feesten ook op optredens op diverse grotere podia.
“Als Ik Bij Je Ben” is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis, en Eduard schreef zelf de tekst voor deze single; zomerse latinklanken met volkse invloeden.
De single wordt vergezeld met een mooie videoclip en de track is verkrijgbaar bij de bekende download- en streamings-portals.