advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Yosee - Nu En Voor Altijd

(27 oktober 2017) ‘Nu En Voor Altijd’ is de langverwachte nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Het is de opvolger van ‘Eindeloos’ waarmee Yosee vele lijsten wist te bestormen. ‘Nu En Voor Altijd’ is een spannende remake van de disco klassieker ‘Working My Way Back To You’ van The Spinners uit 1979, welke Yosee i.s.m. haar producer Mario Veltman in een hedendaags jasje heeft gestoken.
De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als ‘Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen’, ‘1000 Dromen Ver’, ‘De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan’, ‘Amore Mio’ en ‘Al Die Lange Nachten’. Haar debuutalbum  ‘Voor Een Leven
Lang’ (2013) werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte  haar opwachting in diverse TV programma's. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.
Met het aanstekelijke en dansbare ‘Nu En Voor Altijd’ zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen. De videoclip zal volop op de clipkanalen te bewonderen zijn.