advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Yosee "Voor Een Leven Lang" (album)

(20 december 2013) “Voor Een Leven Lang” is de titel van het debuutalbum van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Ze scoorde inmiddels succesvolle singles met o.a. “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “Duizend Dromen Ver”, “Lieg Als Je Kan” “De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart” en “Het Voelt Zo Goed Aan”. Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat ze overal een diepe indruk achter.
Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn. Koelewijn schreef vele
hits voor o.a. Bonnie St. Claire, Babe, Ria Valk, Nico Haak, Marga Bult en verkocht miljoenen platen als producer van o.a. Helmut Lotti en Grant & Forsyth. En zelf was Koelewijn als artiest (al dan wel of niet met Zijn Rockets) uiterst succesvol. Wie kent niet de klassiekers als “Kom Van Dat Dak Af”, “Angeline (M’n Blonde Sexmachine)”, “Je Wordt Ouder Papa”, “KL 204 (Als Ik God Was)” en vele anderen.  Met andere woorden: Koelewijn behoeft geen krans.
Dat Peter Koelewijn het schrijven van goede liedjes nog niet is verleerd bewijst hij op een aantal liedjes op het debuutalbum van Yosee. Nadat hij een clipje van haar zag zocht hij haar op via Facebook en bood haar aan om iets voor haar te schrijven. Het resultaat is op het “Voor Een Leven Lang” te horen. Voor de productie tekende Mario Veltman, met hulp van Peter Koelewijn als co-producer. (www.yosee.nl)

Tracklisting:
1. 1000 Dromen Ver
2. Laat Me In Je Leven
3. 1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang
4. De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen
5. Alleen Samen
6. Ik Zie weer Pretjes In Je Ogen
7. Lieg Als Je Kan
8. Het Gaat Nooit Over
9. De Zon Die Schijnt weer In Mijn Hart
10. Het Voelt Zo Goed Aan

Bestel hier de CD "Voor Een Leven Lang" van Yosee via de TV Oranje Shop

Download hier het album "Voor Een Leven Lang" van Yosee via iTunes

Beluister hier het album "Voor Een Leven Lang" van Yosee via Spotify