advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Marlous "Bedankt Voor Jouw Liefde"

(10 januari 2014) Met haar nieuwe single “Bedankt Voor Jouw Liefde” trakteert Marlous haar talloze fans op een verrassende opvolger van de hit “Verboden Liefde”. Marlous schreef zelf de gevoelige tekst en onder productionele leiding van Kees Tel kwam deze fantastische single tot stand. “Bedankt Voor Jouw Liefde” is een ode aan de grote liefde en zal veel mensen aanspreken.
Kosten noch moeite zijn gespaard en voor “Bedankt Voor Jouw Liefde” is de meest spraakmakende videoclip van Marlous tot nu toe geschoten. Slechts gehuld in bodypaint
zal Marlous ongetwijfeld weer vele kijkers weten te boeien.

De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel”, en “Vannacht Van Jou Gedroomd” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”. Afgelopen jaar was ze succesvol met de single “Verboden Liefde”.

Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan het programma Idols en stond centraal in haar eigen “real-life” soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s en afgelopen jaar was ze nog te bewonderen in Bloed, Zweet & Tranen. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

Met “Bedankt Voor Jouw Liefde” single maakt Marlous een geweldige start van 2014; een jaar waarin we nog veel van Marlous zullen horen én zien…

Tracklisting:
1. Bedankt Voor Jouw Liefde (radio edit)
2. Bedankt Voor Jouw Liefde (album versie)

Download hier "Bedankt Voor Jouw Liefde" van Marlous via iTunes

Bekijk hier de videoclip van Marlous "Bedankt Voor Jouw Liefde"