advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels

About Us

Dirk Meeldijk "Waarom Laat Je Mij Alleen?"

(12 juni 2015) Het is eventjes stil geweest rondom de goedlachse Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk. Toch heeft  Dirk de afgelopen periode niet stil gezeten want hij heeft een nieuwe single opgenomen.  Dirk is terug gegaan naar zijn roots, naar de studio waar het destijds allemaal voor hem begon:  “Studio Difference”.  Ronald Moonen die in 2007 verantwoordelijk was voor de productie van de klassieker “Ik Hou Van Het Leven” ontving Dirk met open armen. Met veel vakmanschap produceerde Ronald de nieuwe single van Dirk. De titel is: “Waarom Laat Je Mij Alleen?”.  Het nummer heeft wederom alle ingrediënten in zich om uit te groeien tot een nationale evergreen.  Een karakteristiek accordeon-geluid met een prachtige tegenpartij uit de vleugel,  gecombineerd met het aangename stemgeluid van Dirk Meeldijk staan garant
voor een top hit. De gevoelige tekst is geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones).  Het nummer straalt de echte gezellige “Dirk Meeldijk” sfeer uit. Het ademt gezelligheid.
Dirk Meeldijk is een echte volkszanger met reeds vele hits achter zijn naam. Na het al eerder genoemde “Ik hou van het leven”  had Dirk hits met o.a. “Vier Zomers Lang”, “Jou Herken Ik Met Gesloten Ogen”, “Jij Bekijkt Het Maar” , “Adieu, Adieu” en “Ik Hou Van Jou”.
Dat Dirk een ras-artiest is bewijst hij tijdens zijn optredens.  Het gezegde “met een lach en een traan” is helemaal van toepassing op zijn live optredens.  Door zijn gevoelige liedjes krijgen mensen soms  een traan in de ogen en bij zijn vrolijker nummers wordt steevast de polonaise gelopen!

Kortom, wie van Dirk Meeldijk houdt, houdt van het leven!