advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels

About Us

Yosee "Al Die Lange Nachten"

(26 juni 2015) Yosee heeft de afgelopen jaren veel bekendheid verworven met diverse succesvolle singles w.o. "Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen", "1000 Dromen Ver", "De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan" en "Amore Mio". Haar debuutalbum "Voor Een Leven Lang" werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte  haar opwachting in diverse TV programma's. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.
Nu viert Yosee haar 5-jarig artiestenjubileum met haar nieuwe single "Al Die Lange Nachten". Hiervoor dook ze opnieuw de studio in met producer Mario Veltman aan haar zijde, die in het verleden al verantwoordelijk was voor diverse succesvolle singles van Yosee. De tekst van "Al Die Lange Nachten" werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als Dennis Jones), die eerder ook verantwoordelijk was voor songteksten voor o.a. Rudy de Wit, Henk Harders, Jennifer Berton, Roy Raymonds en Dirk Meeldijk. Het resultaat is een pakkende, zomerse "Schlagerpop" single, waar Yosee inmiddels patent op lijkt te hebben.
Voor "Al Die Lange Nachten" werd een prachtige en sfeervolle videoclip geschoten welke in de komende periode volop te zien zal zijn.