advertentie


YouTubeMail OnsFollow Us on TwitterFacebook

Labels


About Us

Feestzanger René - Psalmen Parade

(15 juni 2018) De nieuwe single ‘Psalmen Parade’ bestaat uit een feestmedley waarvoor Feestzanger René de juiste ‘psalmen’ heeft verwerkt voor wederom een hoog feestgehalte. Doordat René deze liedjes al met succes jaren zong tijdens optredens ontstond het idee om hier nu een single van te maken. De single begint met een stichtelijk voorwoord waarmee een andere sfeer wordt gecreëerd dan verwacht. De productie lag in handen van René van Rooij (Pap & Pudding, WC Experience) en Martin Sterken.
Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest
als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.
De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje “De Geinige Glazenwasser”. Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als “De Amsterdamse Zwerver”, ”Simon Snuffelaar” en “Blijf Van Mijn Wijf” steeds verder uit.
Voor ‘Psalmen Parade’ is uiteraard een toepasselijke clip geschoten, welke werd verzorgd door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia. De clip zal in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.